Активни конкурси

CHIEF GEODESIST/SURVEYOR
Локација: Macedonia
Рок за пријавување: 26/10/2015
BRAND MANAGER/SALES REPRESENTATIVE; SALES REPRESENTATIVE (HoReCa)
Локација: Скопје
Рок за пријавување: 09/10/2015
НЕГОВАТЕЛКИ НА ДЕЦА ОД ПРЕДУЧИЛИШНА ВОЗРАСТ
Локација: Скопје
Рок за пријавување: 23/11/2015
SALES REPRESENTATIVE
Локација: Скопје, Македонија
Рок за пријавување: 25/09/2015